Bemutatkozás

könyvelés budapestenA számviteli, pénzügyi tevékenységek kezelésén is múlik a vállalkozás sikeressége vagy bukása. Könyvelni sokan tudnak, de az ügyfél érdekeinek képviseletét csak kevesen merik felvállalni. Nem csak a számlák rögzítése fontos, hanem az is, hogy az ügyfeleknek a törvényes kereteken belül minél több pénzt és sikert hozzon a vállalkozásuk.

Egy könyvelő hanyagságával, tájékozatlanságával tönkretehet egy vállalkozást, ugyanakkor egy jó szakember tanácsaival és ötleteivel sikeresebb és jövedelmezőbb lehet az üzletmenet. A könyvelés és adózás művészete abban rejlik, hogy a törvények sokaságában megtaláljuk a vállalkozásunknak legmegfelelőbb kombinációt. 

Ehhez szakmai tapasztalat, rutin és csavaros ész szükséges. Irodánk 1998. óta segít Ügyfeleinek, hogy vállalkozásuk minden tekintetben a lehető legsikeresebb legyen. A sikerhez hozzájárulnak szakmailag képzett, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársaink. Könyvelés, bérszámfejtés és egyéb ügyviteli feladatainak folyamatos megoldása során pontos, precíz és felelősségteljes munkára, folyamatos jogszabálykövetésre, ezek mellett korszerű informatikai háttérre, döntéseihez gyors információkra és tanácsokra is számíthatnak a velünk kapcsolatban állók. 

Időben tájékoztatjuk ügyfeleinket fizetési kötelezettségeikről, igény szerint tanácsot adunk és esetleges egyedi jelentéseiket, „riportjaikat” is elkészítjük számukra. Szakembereink gondoskodnak arról, hogy vállalkozásának pénzügyei pontosak és naprakészek legyenek valamint teljes körű, megbízható információt biztosítsanak a management részére.

Az üzletmenethez szükséges gazdasági, üzletviteli tanácsadásért szerződött ügyfeleinknek külön díjazást nem számítunk fel. Az elvégzett munkánkért felelősséget vállalunk, irodánk felelősségbiztosítással rendelkezik.

Tekinste meg Árainkat és Akcióinkat!

További oldalak: www.okmanytasak.hu | www.pitbull-zrt.hu

Regisztráljon most!

Amennyiben most regisztrál oldalunkon, meghívjuk Önt egy ingyenes, egy alkalmas coaching folyamatban való részvételre.

Regisztráció

Legfrissebb híreink

Kérdések és válaszok a számlakiállításról 2017-ben

A számlakiállításról szóló cikksorozatunk soron következő részében körüljárjuk az egyszerűsített számla és a gyűjtőszámla alkalmazásának szabályait, és áttekintjük, hogyan lehet a számlát javítani, módosítani, illetve érvényteleníteni.

 

Bővebben...

Bekötnék az összes szálláshelyet a NAV-hoz

Adócsökkentésről, a bérszínvonal duplázásáról és a szálláshelyek bekötéséről a NAV-hoz beszélt a MTÜ vezérigazgatója.

 

Bővebben...

Sokan éltek az első házasok adókedvezményével

Havi szinten átlagosan 17 ezren érvényesítették az első házasok kedvezményét tavaly, az adóalap-kedvezmény összege 552,1 millió forint volt havonta – közölte a Világgazdasággal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) sajtóosztálya.

 

Bővebben...

Számlázóprogramok: mindent tudni fog a NAV

Publikálva: 2014-10-13

November 15-e a számlázóprogramok bejelentésének végső határideje. Ezután a NAV teljes körű információkkal rendelkezik arról, hogy a gazdasági események után az adózó milyen úton teljesíti számla-kibocsátási kötelezettségét – írja blogbejegyzésében az RSM DTM.

Bővebben...

Fizetniük kell a munkanélküli exdiákoknak

Publikálva: 2014-10-09

Havi 6810 forintot kell fizetniük a frissen végzett, munkanélküli diákoknak december 16-tól, hogy jogosultak maradjanak egészségügyi ellátásra - derül ki a NAV közleményéből.

Bővebben...

Amikor a magyar áfát kell megfizetni az uniós vásárlás után

Publikálva: 2014-09-26

Változnak az uniós áfa-szabályok 2015-től - mondta el az InfoRádiónak az RSM-DTM adószakértője. Hegedűs Sándor kiemelte: a szabályozás szerint az elektronikus úton, külföldről igénybe vett szolgáltatás után a magyar áfát kell megfizetni a jövő évtől.

Bővebben...