Könyvelés

Társas vállalkozások, egyesületek, alapítványok teljes körű könyvelését vállaljuk felelősséggel. Áraink kialakítása minden esetben ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően kerül kialakításra.

Megbízható könyvelőt keres? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Tekintse meg szolgáltatásunkat és keressen minket elérhetőségenken!

Precíz, felelősségteljes munkánkkal szeretnénk hozzájárulni vállalkozása sikeréhez. Törekvésünk, hogy Ön úgy érezze, a könyvelésre fordított kiadása megtérülő befektetés.

Elvégezzük társas vállalkozások és egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését az adó- és számviteli törvényeknek megfelelően. Ezzel elkerülhető annak kockázata, hogy egy ellenőrzés során derüljenek ki jogsértések, mulasztások, melyeknek súlyos anyagi következményei vannak.
 
Munkánk során teljes anyagi felelősséget vállalunk azért, hogy a nekünk átadott bizonylatokat mindig időben feldolgozzuk, a rögzített anyagból olyan könyvelést adjunk, mely a mindenkori jogszabályi előírásokkal összhangban van.
 
Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket vállalkozásuk jövedelmi, pénzügyi adatairól, hogy mindig a pillanatnyi helyzetnek megfelelően hozhassanak döntéseket.
 
Bérszámfejtés tb és szja ügyintézés
 
Szem előtt tartva ügyfeleink érdekeit és egyedi igényeit a bérszámfejtési és társadalombiztosítási feladatok ellátása során is számíthatnak a jogszabályi előírásokkal összhangban lévő pontos és megbízható szolgáltatásra.
 
Irodánk vállalja:
  • a tagok és alkalmazottak, alkalmi munkavállalók, eseti megbízottak részére történő kifizetések elszámolását
  • elvégezzük az ezzel kapcsolatos társadalombiztosítási adminisztratív teendőket, valamint a kapcsolódó bevallási és adatszolgáltatási kötelezettségeket.
Megbízóinkat képviseljük egy esetleges NAV, munkaügyi, Tb. revízió esetén. 
Szerződött ügyfeleink részére a bérszámfejtés cégenként 2 főnek ingyenes, a könyvelési díj tartalmazza ezen szolgáltatás árát.
Kérjen ajánlatot online, az alábbi űrlap segítségével!
 

Szakértő könyvelő megbízása

A vállalkozások könyveléséhez különösen körültekintően kell kiválasztani a megfelelően felelősségteljes szakembert és szolgáltatásokat, hiszen igen bonyolult és összetett folyamatokról van szó, melynek következtében egy külső szakértő könyvelő megbízása költséghatékony és megbízható megoldást kínál.

  • Naprakész információkat és rálátást kínál minden pénzügyi folyamatra, amennyiben szakértő végzi a könyvelési műveleteket.
  • A könyvelő által vezetett folyamatok kizárják a hibalehetőséget, melynek következtében a jogi szabályoknak megfelelően biztonságot nyújt, az időhatárok betartásával elkerülhetőek a büntetések, stb.
  • A költségek csökkenését eredményezi, amennyiben szakértő gondoskodik az előírások és időhatárok betartásáról.
  • A versenytársakhoz képest előnyhöz juthat, hiszen időben tájékozódhat a jogszabály módosításokról, változásokról és lehetőségekről.

Válasszon Ön is megbízható könyvelési szolgáltatást és tekintse meg weboldalunk további információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Ajánlatkérés

...

Regisztráljon most!

Amennyiben most regisztrál oldalunkon, meghívjuk Önt egy ingyenes, egy alkalmas coaching folyamatban való részvételre.

Regisztráció

Legfrissebb híreink

Kérdések és válaszok a számlakiállításról 2017-ben

A számlakiállításról szóló cikksorozatunk soron következő részében körüljárjuk az egyszerűsített számla és a gyűjtőszámla alkalmazásának szabályait, és áttekintjük, hogyan lehet a számlát javítani, módosítani, illetve érvényteleníteni.

 

Bővebben...

Bekötnék az összes szálláshelyet a NAV-hoz

Adócsökkentésről, a bérszínvonal duplázásáról és a szálláshelyek bekötéséről a NAV-hoz beszélt a MTÜ vezérigazgatója.

 

Bővebben...

Sokan éltek az első házasok adókedvezményével

Havi szinten átlagosan 17 ezren érvényesítették az első házasok kedvezményét tavaly, az adóalap-kedvezmény összege 552,1 millió forint volt havonta – közölte a Világgazdasággal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) sajtóosztálya.

 

Bővebben...

Számlázóprogramok: mindent tudni fog a NAV

Publikálva: 2014-10-13

November 15-e a számlázóprogramok bejelentésének végső határideje. Ezután a NAV teljes körű információkkal rendelkezik arról, hogy a gazdasági események után az adózó milyen úton teljesíti számla-kibocsátási kötelezettségét – írja blogbejegyzésében az RSM DTM.

Bővebben...

Fizetniük kell a munkanélküli exdiákoknak

Publikálva: 2014-10-09

Havi 6810 forintot kell fizetniük a frissen végzett, munkanélküli diákoknak december 16-tól, hogy jogosultak maradjanak egészségügyi ellátásra - derül ki a NAV közleményéből.

Bővebben...

Amikor a magyar áfát kell megfizetni az uniós vásárlás után

Publikálva: 2014-09-26

Változnak az uniós áfa-szabályok 2015-től - mondta el az InfoRádiónak az RSM-DTM adószakértője. Hegedűs Sándor kiemelte: a szabályozás szerint az elektronikus úton, külföldről igénybe vett szolgáltatás után a magyar áfát kell megfizetni a jövő évtől.

Bővebben...