Tanácsadás

adótanácsadásAz adózási rendszer összetettsége és folyamatos változása miatt bármilyen méretű legyen is vállalkozása, mindenképpen érdemes tapasztalt szakember segítségét igénybe vennie.

Adótanácsadásra van szüksége? Vegye igénybe szolgáltatásunkat!

Az adózási rendszer összetettsége és folyamatos változása miatt bármilyen méretű legyen is vállalkozása, mindenképpen érdemes tapasztalt szakember segítségét igénybe vennie, aki a legapróbb részletekig ismeri az érvényben lévő gazdasági- és adótörvényeket, képes azokat a gyakorlatban komplex módon alkalmazni.

Az adóráfordítás optimalizálása szempontjából különösen nagy jelentősége van a folyamatos és előrelátó adótanácsadásnak. Cégünk törekvése, hogy ügyfeleink gazdasági céljaikat a lehető legalacsonyabb adóterheléssel, de teljes mértékben legális eszközökkel érjék el. Szakembereink segítségével hatékonyabban kihasználhatja az érvényesíthető kedvezményeket.
 
Az adóterhek tervezése szempontjából szintén fontos a változások folyamatos figyelemmel kísérése, e változások hatásainak elemzése. Számos esetben a "még időben" igénybe vett adótanácsadói konzultáció jelentősen csökkentheti az adóterheket.
 
Felhívjuk ügyfeleink figyelmét az adózással kapcsolatos kockázati tényezőkre, szükség esetén adórevizori szemmel átvilágítjuk a korábbi évek anyagait és képviseljük Önöket az adóhatósággal fennálló vitás kérdésekben.
 
Kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül, vagy keressen fel minket elérhetőségeinken!

Ajánlatkérés

...

Regisztráljon most!

Amennyiben most regisztrál oldalunkon, meghívjuk Önt egy ingyenes, egy alkalmas coaching folyamatban való részvételre.

Regisztráció

Legfrissebb híreink

Kérdések és válaszok a számlakiállításról 2017-ben

A számlakiállításról szóló cikksorozatunk soron következő részében körüljárjuk az egyszerűsített számla és a gyűjtőszámla alkalmazásának szabályait, és áttekintjük, hogyan lehet a számlát javítani, módosítani, illetve érvényteleníteni.

 

Bővebben...

Bekötnék az összes szálláshelyet a NAV-hoz

Adócsökkentésről, a bérszínvonal duplázásáról és a szálláshelyek bekötéséről a NAV-hoz beszélt a MTÜ vezérigazgatója.

 

Bővebben...

Sokan éltek az első házasok adókedvezményével

Havi szinten átlagosan 17 ezren érvényesítették az első házasok kedvezményét tavaly, az adóalap-kedvezmény összege 552,1 millió forint volt havonta – közölte a Világgazdasággal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) sajtóosztálya.

 

Bővebben...

Számlázóprogramok: mindent tudni fog a NAV

Publikálva: 2014-10-13

November 15-e a számlázóprogramok bejelentésének végső határideje. Ezután a NAV teljes körű információkkal rendelkezik arról, hogy a gazdasági események után az adózó milyen úton teljesíti számla-kibocsátási kötelezettségét – írja blogbejegyzésében az RSM DTM.

Bővebben...

Fizetniük kell a munkanélküli exdiákoknak

Publikálva: 2014-10-09

Havi 6810 forintot kell fizetniük a frissen végzett, munkanélküli diákoknak december 16-tól, hogy jogosultak maradjanak egészségügyi ellátásra - derül ki a NAV közleményéből.

Bővebben...

Amikor a magyar áfát kell megfizetni az uniós vásárlás után

Publikálva: 2014-09-26

Változnak az uniós áfa-szabályok 2015-től - mondta el az InfoRádiónak az RSM-DTM adószakértője. Hegedűs Sándor kiemelte: a szabályozás szerint az elektronikus úton, külföldről igénybe vett szolgáltatás után a magyar áfát kell megfizetni a jövő évtől.

Bővebben...